Oldal kiválasztása
Válasz a Dr. House és a mérgező (…) c. írásra
 

Kedves Krisztina!Megvallom Önnek férfiasan, hogy nem láttam a Dr. House azon részét, amelyben a mérgező nadrágokról volt szó. Szégyellem, de ez a helyzet.

Amikor időm engedi a TV-zést, igyekszem a magyar vonatkozású műsorokat nézni, amiből sajnos egyre kevesebb van manapság.

Talán éppen az Ön által is ismert válságos gazdasági helyzet miatt, nem tudom.

Az ilyen túlamerikanizálódott történetekre már nem marad időm sajnos, de ez nem akkora baj mint azt gondolná. Így több időm van az itthoni dolgokra.

Valószínűleg Ön sem hallott még arról, hogy a farmer nadrág nem is annak a bizonyos Levi Straus nevű amerikai Úrnak a találmánya akit a világ ezen ruhadarab kiötlőjének tart, hanem bizony a farmer is, mint annyi minden más a világon magyar találmány!

Mielőtt még legyintene egyet, kérem olvassa el a levelem mellékleteként csatolt cikket. Ebben megtalálhatja a pontos történetet, néhány anakdotával fűszerezve.

Biztos vagyok benne, hogy érdekelni fogja.
Kezét csókolom, szép hétvégét kívánok Önnek:

Baji Béla

Magyar a farmer is 🙂

Get In Touch!

Sed porttitor lectus nibh. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

Visit Our Shop

1234 Divi St. San Francisco, CA 19351

Call Us

(235) 235-1351

Email Us

info@divisuits.com